Kenan Işık komadan çıktı mı? Sevenleri merak içinde

Kenan Işık komadan çıktı mı? Sevenleri merak içinde
Şimdiki adıyla “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sevilen sunucusu Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl, komadan uyandı mı? Soruları sevenleri tarafından sorulmaya başlandı.

Yıllardır komada olan ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık’ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak edliyor. Bir dönem Türkiye’nin Popüler bilgi

yarışma

sı olan “Kim 500 bin İster” şimdiki adıyla “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının başarılı sunucusu Kenan Işık komadan çıktı mı? Sorunun cevabı haberimizde.

KENAN IŞIK NE KAZASI GEÇİRDİ?

Kenan Işık 21 Mart 2014 tarihinde spor sonrasında saunada fenalaşarak dengesini kaybetti ve kafasını yere çarparak beyin kanaması geçirdi. Bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede 4 saatlik bir ameliyatın sonunda hayati tehlikesi olduğu söylendi. Olaydan sonra bir süre komada kalan Kenan Işık tedavisi yaklaşık 9 yıldır evinde devam ediyor. Sağlık durumu ile ilgili belli aralıklarla ailesi kamuoyunu bildiriyor.

KENAN IŞIK SAĞLIK DURUMU NASIL?KOMADAN UYANDI MI?

Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili ailesi ve arkadaşları belli aralıklarla açıklamalarda bulunuyorlar. Sanatçının sağlık durumu ile ilgili son olarak Ozan Zeybek açıklama yapmıştı. Ozan Zeybek yaptığı açıklamada “Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor." ifadeleri kullandı.

Kenan Işık’ın eşi Beril Işık’ta "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" dedi.

KENAN IŞIK NEDEN GÜNDEM OLDU?

Kenan Işık’ın gençlik ve oyunculuk dönemine ait fotoğraflar sosyal medyada yayınlanmaya başlayınca Kenan Işık tekrar gündem oldu. Gündem olmasının ardından Kenan Işık’ın sevenleri Kenan Işık’ın sağlık durumunu merak etmeye başladılar. Kenan Işık’ın ailesi ve arkadaşları yaptıkları açıklamalarda Kenan Işık’ın durumun aynı olduğunu ve bir değişiklik olmadığını açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.