Kurtulmuş’tan Şenyaşar’a telefon: Eyleminiz Meclisin itibarını zedeliyor

Kurtulmuş’tan Şenyaşar’a telefon: Eyleminiz Meclisin itibarını zedeliyor

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanlığı önündeki adalet nöbetine son verip, Meclis'te eylem başlatan Şenyaşar ailesini telefonla arayarak, eylemlerini sonlandırmalarını istedi.

AMİDA HABER - Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AK Parti eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından gerçekleşen saldırıda eşi ve iki oğlunu yitiren, bir oğlu tutuklanan Emine Şenyaşar, Adalet Nöbeti eylemini bugün Meclis binasına taşıdı.

'Meclisin ilgi alanına girmiyor'

DEM Parti Milletvekili oğlu Ferit Şenyaşar’la birlikte Meclis’te pankart açarak adalet nöbeti başlatan Şenyaşar ailesini TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’ın telefonla arayarak, eylemi sonlandırmalarını istedi.

Kurtulmuş, Ferit Şenyaşar’ı telefonla arayarak, yaşanan olayın Meclisin ilgi alanına girmediğini ve yargının işi olduğunu belirterek, eylemin yapılması halinde Meclis’in itibarının zedeleneceğini söyledi.

tbmm-senyasar.jpg

Erdoğan'la görüşme talebi iletildi

DEM Partili Ferit Şenyaşar telefon görüşmesinde, ailesine yapılan katliamın herkesi ilgilendirdiğini dile getirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebini Kurtulmuş’a iletti.

Kurtulmuş da bu görüşme için bizzat inisiyatif alacağının sözünü verdi. Kurtulmuş, özel kalemini de Şenyaşar’ın odasına göndererek, aileden bilgi aldı.

Anne Emine Şenyaşar da eylemin ardından Ferit Şenyaşar’ın Meclis’te bulunan odasına geçti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum