O’da isyan etti: Hayalet mi geziyor?

O’da isyan etti: Hayalet mi geziyor?

Kaynak:Sosyal medya

Şarkıcı Demet Akalın, Bodrum’da kullanmadığı evi için gelen yüksek tutarlı faturaya isyan etti. Akalın'ın Afra Saraçoğlu paylaşımı ise tartışma yarattı.

AMİDA HABER- Gündemdeki konularla ilgili mesajları ile dikkatleri üzerine çeken Demet Akalın’ın gündeminde bu kez zamlar vardı. Demet Akalın Bodrum’da kullanmadığı evine 18 bin TL su faturası geldiğini duyurdu.

MUSKİ’yi etiketledi

demet.jpg

Akalın, “Oturmadığım Bodrumdaki eve 18 bin lira su parası gelmiş hayaletler gezıo herhelde evde!!!” ifadelerini kullandı. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi’ni (MUSKİ) etiketledi.

‘İmla hatası kraliçesi’

afra-2.jpg

Demet Akalın, bir dönem paylaştığı mesajlarda Türkçenin yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmediği için, sosyal medya kullanıcılarının hedefi olmuştu. Akalın için, “İmla Hatası Kraliçesi” benzetmesi yapılmıştı.

Demet Akalın Afra Saraçoğlu'ndan ne istedi?

afra.jpg

Öte yandan Demet Akalın, detoks kampından fotoğraflar paylaşan Afra Saraçoğlu'nu, Instagram'ın bazı hesaplara getirdiği kısıtlama hakkında sessiz kalması nedeniyle eleştirdi. Akalın, Saraçoğlu'na sosyal medyadan sitem ederek, "Kız bir şey yaz!" diyerek tepki göstermiş, konu sosyal medyada büyük yankı bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.