Zafer Partisi Şeyh Said ve Abdullah Öcalan’ı aynı kefeye koydu

Zafer Partisi Şeyh Said ve Abdullah Öcalan’ı aynı kefeye koydu
Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ Diyarbakır’da yapılacak olan yeni bulvarın isminin Şeyh Said olarak belirlenmesine büyük tepki göstererek ‘’ Bir eşkıyanın ismini bulvara verdiniz’’ sözlerini kullandı.

Zafer Partisi Şeyh Said ve Abdullah Öcalan’ı aynı kefeye koydu. Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ Diyarbakır’da yapılacak olan yeni bulvarın isminin Şeyh Said olarak belirlenmesine büyük tepki göstererek ‘’ Bir eşkıyanın ismini bulvara verdiniz’’ sözlerini kullandı.

Diyarbakır’da yeni yapılacak bulvarın isminin Şey Said olması ülke gündemine bomba gibi düşerken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bunu sert bir dille eleştirdi. X hesabından paylaşım yapan Özdağ Şeyh Said’i vatan haini ilan ederek Abdullah Öcalan’la aynı kefeye koydu.

Ümit Özdağ: Diyarbakır’da 12 km’lik bulvara vatan haini, İngiliz işbirlikçisi, Musul ve Kerkük’ün anavatana dönmesi için planlanan askeri harekatı arkadan vurmak için ayaklanan Şeyh Said’in adı ancak Recep Tayyip Erdoğan’ın kabulü ile olabilir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında genç Cumhuriyete karşı ayaklanan eşkiyanın ismini bulvara verdiniz. Bulvarın ortasındaki meydanın ismi A. Öcalan meydanı mı olacak? Alt geçitlere Cemil Bayık ve Murat Karayılan’ın isimlerini vereceksiniz? Diyarbakır’ı Şeyh Said çetesine karşı savunurken şehit düşenleri yargılamayı düşünüyor musunuz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.