Ak Parti Diyarbakır’da seçim startı verdi

Ak Parti Diyarbakır’da seçim startı verdi
AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehdi Eker ve Ebubekir Bal başkanlığında toplanan İl yönetimi seçim startı verdi.

AMİDA HABER- Türkiye 14 Mayıs tarihinde yapılacak tarihi seçimlere hazırlanıyor. Partiler birçok ilde seçim startı verdi. Bu illerden biri de AK Parti Diyarbakır İl teşkilatı. AK Parti Milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal, İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri istişare toplantısında buluştu. Toplantı sonrası seçim startı verdi.

Başarıya imza atacağız

Toplantıda konuşan İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Teşkilatlarla omuz omuza bir bütün halinde mücadele ederek Diyarbakır’da büyük bir başarıya imza atacağız” dedi.

ak-parti-secim.jpg

Eker: İyi değerlendirmeliyiz

Ardından kısa bir konuşma yapan Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker ise, “Türkiye'nin hiç bir şekilde birbirine benzemeyen bu ittifaka karşı bizim Türkiye'yi bu sıkıntılardan çıkarmaya çalışan berrak bir zihniyetimiz var. Karşımızda duran bu ittifak birbirlerine verdikleri vaat ve rüşvetlerle bir arada duruyor. 7 yardımcılı bir yapıdan bu millete hizmet odaklı faydalı bir iş beklenemez. Koalisyon dönemlerinde bile çıkamayan üçlü kararnamelerin bu sistemde ne hal alacağını bilmek çokta zor olmayacaktır. Kendi iradesi elinde olmayan bir oluşumla karşı karşıyayız. Teşkilat olarak bu süreci iyi tahlil edip değerlendirmeliyiz. Görünenin arkasında o görünmeyen güce dikkat etmeliyiz . Ak Parti tarihi yolculuğuna devam ediyor. Ülkenin yeniden inşası ve kalkınması sürecinde daha yapmamız gereken çok şey var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.