Cumhurbaşkanı Erdoğan: SGK borçlarını ödeyemeyen zihniyetten memlekete hayır gelmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan: SGK borçlarını ödeyemeyen zihniyetten memlekete hayır gelmez

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

AMİDA HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ana maddeleri arasında Orta Doğu'da artan gerilim, Instagram'a erişim engeli ve ekonomideki gelişmeler yer aldı.

erdogan1.jpg

Konuşmasında SGK borçlarına değinen Erdoğan, “SGK'ya olan birikmiş borçlarını dahi ödemeyen, dahası absürt bahanelerle bu borçtan kaçmanın yollarını arayan bir zihniyetten ne memlekete ne de şehirlerimize hiçbir hayır gelmez” dedi.

Türkiye resmi başvurusunu yapıyor

Orta Doğu'daki tırmanan gerilme hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgemiz sancılı günler yaşamaktadır. Rusya-Ukrayna savaşının sona erme ihtimali henüz ufukta görünmüyor. Heniyye'nin şehit edilmesi ile Gazze krizinde de yeni bir sınır daha aşıldı. Netanyahu yönetiminin saldırgan tavrı bölgemizi kötü senaryolarla karşı karşıya bırakıyor. İsrail, Gazze'deki ateşi tüm bölgeye yaymak için her yolu deneyecektir. Hamas'ın yapıcı tavrına rağmen, Netanyahu ateşi tüm bölgeye yaymayı deneyecektir.

Meclis hukuk heyetimiz İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahillik dilekçemizi 7 Ağustos'ta Adalet Divanına teslim edecektir. Türkiye adına resmî başvurumuzu inşallah böylece yapmış olacağız" şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.