Demirtaş’tan Tarık Ziya Ekinci mesajı

Demirtaş’tan Tarık Ziya Ekinci mesajı

Kaynak:Sosyal Medya

Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı, vefat eden doktor ve siyasetçi Tarık Ziya Ekinci için mesaj paylaştı.

AMİDA HABER - Edirne Cezaevi’nde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, vefat eden Diyarbakırlı Tarık Ziya Ekinci için mesaj yayımladı.

demirtasmizrakli.jpg

Demirtaş’ın X hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Sevgili Tarık ağabeyin ömrünü adadığı tüm değerlere bağlı kalarak onun hayallerini gerçekleştirmek için her daim kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğimizi belirtiyoruz” denildi.

‘Son yüz yılın canlı tanığı’

Demirtaş ve Mızraklı’nın ortak paylaşımda, “Emek, özgürlük ve demokrasi mücadelesinin asırlık çınarı, çok değerli ağabeyimiz Dr. Tarık Ziya Ekinci’nin vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve tüm halkımıza baş sağlığı diliyoruz. Sevgili Tarık ağabeyin ömrünü adadığı tüm değerlere bağlı kalarak onun hayallerini gerçekleştirmek için her daim kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğimizi belirtiyoruz. Son yüz yılın canlı tanığı ve hafızası da olan değerli Tarık Ziya Ekinci’yi asla unutmayacağız. Nur içinde yatsın.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.