Diyarbakır Büyükşehir’de revizyon: Atamaları 1 ay önce yapılmıştı

Diyarbakır Büyükşehir’de revizyon: Atamaları 1 ay önce yapılmıştı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ataması bir ay önce yapılan 2 daire başkanı ile 2 şube müdürü görevden alındı.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni DEM Parti aldı. Eş Başkanlar Serra Bucak ile Doğan Hatun mazbatalarını alarak görev başladı. DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanları göreve geldikten sonra kayyım döneminde görev yapan tüm daire başkanlarını değiştirdi, yerlerine yeni atamalar yaptı.

zabita-diyarbakir.webp

Daire başkanlarının görevi uzun sürmedi

Yaklaşık 1 ay önce Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığına Sedef Ceyhan Eren ile Zabıta Daire Başkanlığına Cansu Şahin atandı. Ancak Eren ve Şahin’in görevleri uzun sürmedi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi aldığı yeni bir iki daire başkanı ile iki şube müdürlüğünde görev değişikliğine gitti.

Şube Müdürlüğünde de revizyon

Görevden alınan Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Sedef Ceyhan Eren aynı birimde görevlendirilirken, yerine Gençlik ve Spor Daire Başkanlığında tekniker kadrosunda görev yapan Abdulvahap Saçaklıdır atandı. Zabıta Daire Başkanı Cansu Şahin ise sosyal hizmetler biriminde görevlendirilirken, yerine Zabıta Daire Başkanlığında Zabıta komiseri olarak görev yapan Veysi Rüzgar atandı.

serrabucak-dogan-hotun.webp

Uğur Güler ve Çetin Hasgümüş atandı

Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığında görev yapan Uğur Güler ise Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğüne atandı.

Gençlik ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı şube müdürlüğü görevi yürüten Nuran Aslan görevden alınarak Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığında görevlendirildi, yerine ise Çetin Hasgümüş atandı.

Haber: Osman Ergün

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum