Diyarbakır Savcılığı talimat verdi: İfadeler sil baştan

Diyarbakır Savcılığı talimat verdi: İfadeler sil baştan
 Muhabir
Diyarbakır’da 11 gün önce kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken, Savcılık talimatı ile aile üyelerinin ifade işlemleri yeniden yapılmaya başlandı.

AMİDA HABER- Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos’ta ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Narin Güran’dan henüz bir iz bulunamadı. Köydeki arama çalışmaları devam ederken, son dakika gelişmesi yaşandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile anne Yüksel ve baba Arif Güran’ında aralarında bulunduğu tüm aile fertleri, amacalar ve kuzenler yeniden ifadeye alınması için jandarmaya talimat verdi.

Köyde çapraz sorgu

2024/08/28/narin-guran-arama-5.jpeg

Jandarma ifade için tüm aile üyelerini köyde bulunan kriz merkezinde çapraz sorguya alırken, ifade işlemlerinin Ankara ve İstanbul’dan gelen uzman ekip tarafından yürütüldüğü öğrenildi. Narin Güran’ın aile üyelerinin ifade verme işlemi sürüyor.

Ağabey serbest bırakılmıştı

2024/08/29/naringuran-diyarbakire.jpg

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G kolundaki diş izi Narin’e ait çıkmayınca serbest bırakılmıştı.

‘Çember daraldı’

narin1.jpg

Geçtiğimiz gün kameraların karşına çıkan Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, “İkinci üçüncü defa arama faaliyeti yaptık. Milletimiz şundan emin olsun, çok kısa bir zamanda bulunacaktır. Her ihbarın üzerine tek tek gittik. Çember çok daraldı. Merak etmeyin, bu kızımızı inşallah sağ salim bulacağız. İsteğimiz o ki Narimize sağ salim ulaşalım” ifadelerini kullanmıştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.