Diyarbakır ‘Valisiz’ kaldı: Veda mesajı yayınladı

Diyarbakır ‘Valisiz’ kaldı: Veda mesajı yayınladı
Son dakika: Yaş haddinden dolayı emekli olan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su veda mesajı yayınladı. Emekli olan Su'nun yerine atama yapılması bekleniyor.

AMİDA HABER- Bugün görev süresi dolan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su yaş haddinden dolayı bugün emekliliğe ayrıldı. Veda mesajı yayınlayan Vali Su, “Kıymetli Diyarbakırlı Hemşerilerim, 18 Mayıs 2022'den beri yürütmekte olduğum Diyarbakır Valiliği görevinden 25 Haziran 2024 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılıyorum.

vali.jpg

'Hep birlikte çaba sarf ettik'

12.500 yıldır kesintisiz yaşamın devam ettiği ve 33 farklı medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Görev süremiz boyunca Diyarbakır'ı her alanda daha da ileriye taşımak için hep birlikte çaba sarf ettik.

'Veda ediyorum'

vali-su.jpg

Bu süre zarfında her konuda desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve tüm sayın bakanlarımıza, sayın milletvekillerimize, askeri ve adli teşkilatlarımızın değerli mensuplarına, üniversitemize, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli yöneticilerine ve personeline, vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımıza, güvenlik kuvvetlerimize, muhtarlarımıza, meslek odalarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm Diyarbakırlı hemşerilerime en derin şükran, sevgi ve saygılarımla arzı veda ediyorum. Allah'a (cc) emanet olunuz” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum