Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da biliyoruz

Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da biliyoruz
AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki son gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Siyasette normalleşmeye de değinen Erdoğan, “Yakın zamanda CHP’ye gideceğim” dedi.

AMİDA HABER – TBMM’deki AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak dün Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütüne yönelik soruşturmada, hükümete darbe hazırlığı gerekçesiyle Ankara’da gözaltına alınan 3 emniyet müdürüne üstü kapalı şekilde değinerek, "Kuklayı da kuklacıyı da, oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz" dedi.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi: “Son dönemde gündeme gelen tüm hadiseyi tüm boyutlarıyla takip ediyoruz. Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamasının hiçbir bahanesi olamaz".

Ayrıca Erdoğan, “FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalayanlar görüyoruz ki asla boş durmuyor. Siyasetteki tüm sermayesi insanları ayırmak olanların nereye varmaya çalıştığının idrakindeyiz. Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

erdogannn.webp

‘Hiçbir zaman kutuplaşmanın tarafı olmadık’

Siyasette normalleşmeye ilişkin de Erdoğan, "Önceki hafta sayın Özgür Özel’i AK Parti Genel Merkezi’nde kabul ettik. Kendisiyle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye’de siyasetin bir yumuşamaya ihtiyacı var ve biz bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz hiçbir zaman kutuplaşmanın tarafı olmadık. Hiçbir ayrım yapmadan 85 milyonun tamamını kucakladık. Milletimizin her bir ferdini ortak paydada bulaştırmak için mücadele verdik" şeklinde konuştu.

‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.