Erken seçim tarihini verdi: Ansızın bir karar alacaklar

Erken seçim tarihini verdi: Ansızın bir karar alacaklar

Kaynak:Haber Merkezi

Partisinin Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’ndeki İl Divan Toplantısı’na katılan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, erken seçim tarihini verdiği açıklamasında iddialı konuştu.

AMİDA HABER - Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Samsun’da yaptığı konuşmada, “Türkiye muhtemelen 2025 yılının sonbaharıyla 2026 yılının ilkbaharı arasında bir erken seçime gitmek durumunda kalabilir. Erken seçim kapıda desek yanılmış olmayız” dedi.

İktidarın sürpriz bir seçim kararı alacağını söyleyen Kılıç, şöyle konuştu:

suat-kilic-yrp.jpg

“Sürpriz bir seçim kararı alacak olan zaten iktidar ortakları olacaktır. Erken seçim kararının TBMM’de alınması lazım. Muhalefet partileri olarak bizler de olası bir erken seçim kararı olması halinde bunu destekleyeceğimizi kendilerine beyan ettik. Türkiye’nin ekonomik koşulları iyi değil. Maalesef piyasa durgun. Deyim yerindeyse hizmetler ve yemek sektörleri dışında yaprak kımıldamıyor.”

‘3 ay içinde sandığı önümüze koyacaklar’

suat-kilic-yrp33.jpg

“Seçim kararını kendilerine önceden bildirerek almayacaklarını söyleyen Kılıç, “Ansızın bir karar alacaklar, 3 ay içinde sandığı önümüze koyacaklar. O halde bizim o günlere hazır olmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.