Fethullah Gülen’in nerede gömüleceği belli oldu

Fethullah Gülen’in nerede gömüleceği belli oldu

Kaynak:Haber Merkezi

Fethullah Gülen'in ölümünün ardından cenazesinin Türkiye'ye gömüleceği iddiaları tartışılmıştı. FETÖ liderinin mezar yeri belli oldu.

AMİDA HABER – Dün ölümü duyurulan Fethullah Gülen'in cenazesinin nereye gömüleceği sorusu sorulmaya devam ediyor. FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, yaptığı açıklama ile bu konuaya ilişkin önemli bir ipucu sunarak, tartışmalara son verdi.

Arslan'a göre, Gülen'in cenazesi, Çarşamba veya Perşembe günlerinde Pensilvanya'daki malikanesinin kamp alanında gömülecek. "Çarşamba ya da Perşembe günü Gülen'in Pensilvanya'da yer alan ve 'kestane' olarak adlandırılan malikhanenin kamp alanında gömüleceğini" söyledi.

2024/10/21/fethullah-gulen.jpg

Ayrıca Arslan, Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye getirilmeyeceği konusunda da net bir ifade kullanarak tartışmalara son verdi.

Pensilvanya Çiftliği'nde güvenlik önlemi

Öte yandın Gülen'in ölüm haberinin ardından, ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki çiftliğinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığı öğrenildi.

2024/10/21/fethullah-gulen-pensilvanya.jpg

Çiftliğin girişinde yoğun güvenlik kontrolü yapılırken, Gülen'in son günlerde götürüldüğü belirtilen diğer evinde ise askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişi sürekli olarak çevreyi gözlemliyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.