İYİ Parti’den Narin açıklaması: Hepimizin boynunun borcudur

İYİ Parti’den Narin açıklaması: Hepimizin boynunun borcudur

Kaynak:Haber Merkezi

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Kürşad Zorlu, 16 gündür Diyarbakır’da kayıp olan Narin Güran’a ilişkin açıklama yaptı.

AMİDA HABER – Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan ve henüz izine rastlanmayan Narin Güran soruşturması Ankara'dan gelen profesyonel ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından sürdürülüyor.

Son yaşanan gelişmeye göre, JASAT timleri ve Ankara’dan gelen profesyonel ekip Narin'in arkadaşıyla en son görüldüğü saat olan 18.47 ile tutuklanan amcası Salim Güran’ın köyden ayrıldığı 18.59 saati arasındaki 12 dakikada neler yaşandığı araştırıyor.

2024/08/27/narin-guran.jpg

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Narin’e ilişkin yeni gelişmenin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Zaman geçtikçe umudumuz azalıyor olsa da, asla pes etmeyelim. Bu olay tüm toplumun ortak acısıdır. Narin’in bir an önce bulunması ise, en büyük dileğimdir.

#Narin'i bulmak hepimizin boynunun borcudur. Narin'imizi UNUTMAYALIM! Ve yeniden soralım: #NarinGüran nerede?” diye sordu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.