KAMİAD’a bir tepki de Altan Tan’dan: Trajikomik!

KAMİAD’a bir tepki de Altan Tan’dan: Trajikomik!
 Muhabir
KAMİAD’a tepkiler çığ gibi büyüyor. Dernekten peş peşe istifalar geliyor, toplumun her kesiminden tepki gelmeye devam ediyor.

AMİDA HABERDiyarbakır eski milletvekili ve iş insanı olan Altan Tan, Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği’nin (KAMİAD), Kürtçe röportajı gerekçe göstererek, Nedim Şimşek’in görevine son vermesini eleştirdi.

‘Bu kabul edilemez’

Amida Haber'e konuşan Tan, Diyarbakırlı İş İnsanı Nedim Şimşek’in inşaat sektörünün yaşadığı sorunları Kürtçe yayın yapan bir kanala anlatması sonrasında Şimşek’in disipline sevk edilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Tan, “Türkiye’nin bugünkü ortamında eğer bir iş insanı sadece Kürtçe röportaj verdi diye cezalandırılmışsa bu asla kabul edilemez, bırakınız bu konu hakkında ciddi beyanatlar vermeye, gülünecek bir durum” dedi.

altan-tan-1.jpg

‘Hangi çağdayız?’

KAMİAD’ın Nedim Şimşek’i Kürtçe röportaj verdi diye disipline sevk edilmesini trajikomik bir durum olarak değerlendiren Tan, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Trajikomik bir durum. Buna ciddi bir cevap bile vermemek lazım. Adam Kürtçe röportaj vermiş yani hangi çağdayız?”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum