Narin’in amcası telefon kayıtlarını niye sildi: İfadesinde anlattı!

Narin’in amcası telefon kayıtlarını niye sildi: İfadesinde anlattı!
 Muhabir
Diyarbakır’da ölü bulunan Narin Güran, telefon kayıtlarını silmesi ile ilgili “Olay akşamı arama kayıtlarını sildim” dedi.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde cinayete kurban giden Narin Güran ile ilgili gözaltına alınan 24 kişinin sorgusu sürüyor. İl Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan anne, baba, amca ve ağabeyler için bir gün daha ek süre alındı. Şüphelilerin yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

Hakime verdiği ifade

2024/08/22/narin.jpg

“Kasten insan öldürmek”, “Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak” suçlamasıyla tutuklanan Amca Salim Güran da ifadesi alınmak üzere cezaevinden İl Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Sorgusu süren Salim Güran’ın tutuklandığı tarihte Diyarbakır 3’üncü Sulh Ceza Hakimliği’ne verdiği ifade ortaya çıktı.

İtirafçının ismini vermedi

2024/08/22/narin1.jpg

Salim Güran, Narin’in kaybolduğu gün tarlada olduğunu, akşam saat 20.00 sıralarında kızının haber vermesi ile Narin’in kaybını duyduğunu söyledi. Hakimin olay günü görüştüğü kişileri sorması üzerine, Salim Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın ismini vermedi. Güran, K.G, S.K, M.S.A, R.A, M.Ş.G, E. K, G.G ve D.G ile görüştüğünü belirterek, “Hatırladıklarım bunlardır” dedi.

Kayıtları niye sildi?

2024/08/25/narin.jpg

Mahkeme hakimi, Salim Güran’a olay günü sildiği arama kayıtlarını da sordu. Salim Güran, şu yanıtı verdi: “Olaydan 10-15 gün önce telefonuma ses kayıt programı indirdim. Konuştuğum şeyleri daha sonra hatırlamak için bu programı indirdim. Ben ses kayıtlarını silmedim. Ancak olay günü yaptığım arama kayıtlarını sildim. Olay akşamı kardeşim Arif Güran’ın ahırında 380 adet mermi yakalandı. Bana bunu haber verdiler. Kayıtları silmekle kötü yapmışım” dedi.

‘Yüksel rehberimde kayıtlı değil’

2024/08/27/narinin-annesi.jpg

Salim Güran’a Narin’in annesi Yüksel Güran ile bir gönül ilişkisi olup olmadığı da soruldu. Salim Güran, “Yüksel dayı tarafımız olur. Bu şahsın telefonu rehberimde kayıtlı değildir. Yüksel ile herhangi bir ilişkim bulunmamaktaydı. Narin kardeşim Arif’in kızıdır” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.