Selahattin Demirtaş’tan Haniye mesajı: Lanetliyorum

Selahattin Demirtaş’tan Haniye mesajı: Lanetliyorum

Kaynak:Sosyal medya

Son dakika: HDP’nin tutuklu eş Genel Başkanı Salahattin Demirtaş, Hamas lideri İsmail Haniye’nin öldürülmesini lanetledi.

AMİDA HABER- Hamas’tan yapılan açıklamada, İsmail Haniye’nin İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan’ın görevi teslim törenine katılmak için Tahran’da bulunduğunu açıkladı.

Demirtaş açıklama yaptı, DEM Parti'den ses yok

demirtas.jpg

Hamas, Haniye’nin, İsrail ordusunun tören sonrası Tahran’daki konutuna düzenlenen hava saldırısında hayatını kaybettiğini duyurdu. Haniye suikastına ilişkin tartışmalar devam ederken, bir tepki de HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan geldi.

hemeniy.jpg

Demirtaştan: Korkakça katledilmesini lanetliyorum

Hamas lideri İsmail Haniye'in İsrail tarafından öldürülmesine ilişkin bir başsağlığı mesajı yayınlayan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Haniye'nin ilesi ve tüm Filistin halkına başsağlığı diledi.

heniyye.jpg

Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Zulme karşı direnişler geçirmiş her hayat anlamlıdır, saygındır. Filistin halkının liderlerinden Haniye de her daim bu şekilde anılacaktır. Netenyahu iktidarı hukuksuzlukta, ahlaksızlıkta, alçaklıkta sınırları aşalı çok oldu. Haniye'nin korkakça katledilmesini lanetliyorum, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Filistin halkına başsağlığı diliyorum” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum