Van Valisi'nden Diyarbakırlı kayıp Rojin Kabaiş açıklaması

Van Valisi'nden Diyarbakırlı kayıp Rojin Kabaiş açıklaması

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Diyarbakırlı Kayıp Rojin Kabaiş'tan 13 gündür haber alınamazken, Van Valisi Ozan Balcı çalışmalar hakkında son bilgileri paylaştı.

AMİDA HABER - Van'da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra geri dönmeyen Diyarbakırlı Rojin Kabaiş'tan 13 gündür haber alınamazken hem Van Gölü'nde hem de karada aramalar devam ediyor.

2024/10/06/rojin.jpeg

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi Diyarbakırlı üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’tan 13 gündür haber yok. Olay yerinde devam eden çalışmaları yerinde gezen Van Valisi Ozan Balcı, Rojin Kabaiş'ı arama çalışmalarının 81 ilde devam ettiğini belirtti.

81 ilde arama çalışması

Olay yerinde devam eden çalışmaları yerinde gezen Van Valisi Ozan Balcı, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Rojin Kabaiş'in 25 Eylül'de babasıyla beraber okumak için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin yurduna geldiğini ifade eden Vali Balcı, “Rojin, 25 Eylül'de giriş yapıyor. 25 ve 26 Eylül'de kalıyor. 27 Eylül Cuma'da akşam çıkıyor. Yani geldikten sonra 3 gün sonra bu sahilde gezerken cep telefonuyla kulaklığı bulunuyor. Saat 12.00 civarında yurt görevleri haberdar ediliyor. Oradan da emniyet müdürlüğüne kayıp şahıs ilanı veriliyor. 81 il emniyet müdürlüklerine, jandarma komutanlıklarına da kızımızın kimlik bilgileri verildi” dedi.

"Şehirdeki bütün kameralarımız inceleniyor"

2024/10/07/rojin-manset.jpeg

En son Rojin'in kameralara yansıdığı Van Gölü sahilinde aramaların yoğun olarak sürdüğünü belirten Vali Balcı, Kesin bir şey söylemek mümkün değil. Dalgıçlarımız çalışıyor. Şehirdeki bütün kameralarımız inceleniyor. Umarım en kısa zamanda kızımıza kavuşuruz” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.