465 bin fotoğraf yarıştı: Muhabirimize ödül!

465 bin fotoğraf yarıştı: Muhabirimize ödül!
Amida Haber Muhabiri ve Teknik İşler Sorumlusu Hozan Adar, 35AWARDS 9. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda (35AWARDS – 9TH International Photo Awards) ödül aldı.

AMİDA HABER - Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, DW Türkçe kameramanı, Amida Haber Muhabiri ve Teknik Sorumlusu ve Drone Pilotu Hozan Adar, 35AWARDS 9. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda (35AWARDS – 9TH International Photo Awards) büyük bir başarıya imza attı.

fotograf-hozan1.jpg

Hozan Adar, “Mardin’de hasat zamanı” fotoğrafıyla En İyi 150 Uluslararası Hava Fotoğrafçısı (Aerial Photography Photographer) unvanını kazandı.

465 bin fotoğraf yarıştı

fotograf-hozan.jpg

Ayrıca, Selman Köyü doğasını konu alan fotoğrafıyla da En İyi 150 Uluslararası Hava Fotoğrafçısı listesinde yer aldı. “Mardin’de hasat zamanı” fotoğrafıyla Türkiye’deki En İyi 50 Hava Fotoğrafçısı unvanını elde eden Adar, “Yüksek gerilim hatlarında yaşayan leylekler” fotoğrafıyla da Türkiye’deki En İyi 80 Hava Fotoğrafçısı listesine girmeyi başardı. Bu yıl 35AWARDS yarışmasına 174 ülkeden 111.253 kişi katıldı ve toplamda 465 bin fotoğraf yarıştı. Kullanılan oy sayısı ise tam 115 milyon olarak kaydedildi. Hozan Adar, milyonlarca oy arasından sıyrılarak uluslararası arenada önemli bir başarı elde etti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.