Akşener’in öne sürdüğü iki başkandan açıklama: Kılıçdaroğlu’nun yanındayız

Akşener’in öne sürdüğü iki başkandan açıklama: Kılıçdaroğlu’nun yanındayız
İYİ Parti lideri Meral Akşener’in çağrıda bulunduğu İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı adayı olmayacaklarını dile getiren İmamoğlu ve Yavaş, Kılıçdaroğlu’na destek mesajı verdi.

AMİDA HABER- Altılı masadan kalkan İYİ Parti lideri Meral Akşener’in çağrıda bulunduğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

Aynı çizgideyiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir” ifadelerini kullandı.

Millet ittifakı çoğalarak büyüyecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum. CHP'nin öz evladı ve Millet İttifakı'nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakı'nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur” dedi.

İmamoğlu paylaşımında Kılıçdaroğlu ve Yavaş’ın sosyal medya hesaplarını etiketledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.