DEM Partili vekilden Kasım Gülpınar’a destek

DEM Partili vekilden Kasım Gülpınar’a destek

Kaynak:Haber: Zelal Sinayiç

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Yeniden Refah Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’a protokolde yer verilmemesini eleştirdi.

AMİDA HABER- Şanlıurfa Valiliği Konferans Salonunda dün düzenlenen toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum katılmıştı. Bakan Kurum'un da yer aldığı protokol masasında Yeniden Refah Partili (YRP) Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın ismi kaldırıldı. Masada Bakan Kurum'un yanı sıra Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ile AK Partili vekiller Cevahir Asuman Yazmacı ve Mehmet Ali Cevheri oturdu. Toplantı öncesi konuşan Belediye Başkanı Kasım Gülpınar protokolde isminin yazılı olduğu sandalyenin kaldırılmasına tepki göstermişti.

gulpinar.jpeg

DEM Partili vekilden destek açıklaması

X hesabından paylaşım yapan DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Belediye Başkanı Gülpınar’a yer verilmemesini eleştirdi.

Ayan şu ifadeleri kullandı, “Hakkari’nin iradesini tanımayan zihniyet fiili olarak Urfa’nın da iradesini tanımıyor! 20 milyon nüfuslu şehir olan İstanbul’da belediye başkanı seçilemeyen kişi ülkenin çevre bakanı yapılırsa sonuç bu olur! Halkın iradesini tanıyacaksınız yerel seçimde halk size nasıl cevap verdiyse bundan sonra da verecek! Halkın iradesine yapılan saygısızlığı kabul etmeyeceğiz” açıklaması yaptı.

Haber: Zelal Sinayiç

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.