Erdoğan: Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz

Erdoğan: Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz

AK Parti mensuplarıyla video mesaj yoluyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz” dedi.

AMİDA HABER- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti mensuplarıyla bayramlaştı.

Video mesaj yoluyla gerçekleşen bayramlaşmada Erdoğan, seçim yenilgisini enine boyuna analiz ettiklerini söyledi.

'Sandıktaki mesajı analiz ediyoruz'

Türkiye’nin Filistin davası için elinden gelen her şeyi yaptığını ifade eden Erdoğan, seçimler üzerine yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: “Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz MYK toplantısında bunun ilk adımını attık. İstişarelerimize devam edeceğiz.”

AK Parti’nin girdiği 17 seçimin hepsinde sandıktan birinci çıktığını anımsatan Erdoğan, “Seçim başarılarımızın arka planında milletimizle hep güçlü gönül köprüleri kurmamız var. Kendimizi yenileme, güncellemede her zaman farkımızı ortaya koyduk.” dedi.

“Biz olanda hayır olduğuna tüm kalbimizle inanan bir kadroyuz.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimleri sonrasında AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın bu süreçten güçlenerek çıkacağını ifade etti.

Erdoğan, partililere “Sizlerden aramıza nifak sokmaya çalışan fitne odaklarına karşı uyanık olmanızı bekliyorum.” diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum