Kılıçdaroğlu’ndan Türkan Elçi açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Türkan Elçi açıklaması

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye katılan ve eleştirilere maruz kalan Türkan Elçi konusunda açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER- Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Halk TV’de ‘Liderler Masası’ programının konuğu oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu seçimin ilk turda bitebileceğini dile getirdi.

'Birinci turda işi bitirmek istiyoruz'

Vatandaşın değişimden yana olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bu kavganın son bulması gerekiyor” ifadelerini kullandı. Birçok partiyi olduğu gibi Memleket Partisi'ni de ziyaret edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Birinci turda bu işi alıp Türkiye'yi artık ikinci kez yormamak gerekiyor. İkinci kez sandık, harcama, masraf, bunlara gerek yok, doğrusu budur” dedi.

‘Elçi’yi milletvekili olarak görmek istiyorum’

CHP'ye katılan Diyarbakır Barosu eski başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'yi milletvekili olarak görmek istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, kendisini ziyarete gelen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında da açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş hakkında, "Ülkücünün çok sevdiği bir insan, akademisyen. Yetenekli bir kişi" diyen CHP lideri, Ayşe Ateş'in adalet istediğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.