Mızraklı ve Sakık’tan İmamoğlu yorumu

Mızraklı ve Sakık’tan İmamoğlu yorumu
Görevden alınarak yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile HDP eski Milletvekili Sırrı Sakık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasına ilişkin açıklamada bulundu.

AMİDA HABER- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve yasak cezası kararına tepkiler sürüyor.

Sakık ve Mızraklı'dan ceza yorumu

Görevden alınarak yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selçuk Mızraklı ile HDP eski Milletvekili Sırrı Sakık sosyal medya hesaplarından konuya dair açıklama yaptı.

'Soluna bak beni yanında göreceksin'

Mızarklı, “Halk iradesine karşı haksızlık ve adaletsizlik nerede, ne zaman ve kime karşı yapılırsa yapılsın adaletsizliktir. Sayın İmamoğlu Saraçhane’de soluna bak, beni yanında göreceksin” ifadelerini kullandı.

'İstanbul'daki halk iradesi neyse Diyarbakır'daki de öyledir'

HDP eski Milletvekili Sırrı Sakık ise şu paylaşımı yaptı, “İstanbul’da halk iradesi ne ise Diyarbakır’daki halk iradesi de öyledir. Ağrı’nın, Van’nın, Mardin’nin… Ne eksik ne fazla.”

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.