Parlak: Yeni yüzyılda inkar siyaseti yerine kucaklaşma siyaseti olacak

Parlak: Yeni yüzyılda inkar siyaseti yerine kucaklaşma siyaseti olacak
AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladı ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyon programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Parlak, “Türkiye Yüzyılında inkâr siyaseti yerine kucaklama siyaseti” olacak.

AMİDA HABER- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla ilgili hedefleri açıkladı. Erdoğan’ın açıkladığı vizyon programla tartışmalar devam ederken, AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak’tan açıklama geldi.

Hedeflerimiz daha büyük

Parlak, ‘Türkiye yüzyılı’ vizyon programının ülkede büyük bir heyecan yarattığını belirterek, “Artık önümüzdeki yüzyıla damgasını vuracak büyük bir ülke ile karşı karşıyayız. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında hedeflerimizi daha büyüttük. Ülkemizin ve medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükselteceğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonu ile asırlık hamleler hayata geçecek, hayallerimizin gerçekleşeceğini göreceğiz.

Huzur, başarı, verimlilik, dijital, teknoloji, üretim, sanayi, güven, istikrar, barış, kalkınma, şefkat ve gençliğin yüzyılı olacak. ‘Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için Milletçe seferber olacağız. Türkiye Yüzyılı aynı zamanda insanlığın yüzyılı olacak.

Sadece ülkemiz ve milletimiz değil, tim insanlık bu yüzyılda ekonomik, siyasi, teknolojik kısacası bütün alanlarda daha adil ve yaşanabilir bir dünya persfektifi ile karşı karşıya kalacak.

Türkiye Yüzyılı; Kimlik siyaseti yerine birlik siyasetini…

Kutuplaştırma siyaseti yerine bütünleştirme siyasetini…

İnkâr siyaseti yerine kucaklama siyasetini…

Tahakküm siyaseti yerine özgürlük siyasetini…

Nefret siyaseti yerine sevgi siyasetini ikame etmenin adıdır.

Türkiye Yüzyılı, Kimsesizlerin, mağdurların, ötekileştirilenlerin, umududur.

Önümüzdeki dönem Türkiye’nin parlayan Yıldızını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.