Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Uçar TRT’de propaganda konuşması yaptı

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Uçar TRT’de propaganda konuşması yaptı
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) adına Eş Sözcü Çiğdem Kılıçgün Uçar, TRT’deki seçim propagandasını Türkçe ve Kürtçe yaptı.

AMİDA HABER - Cumhurbaşkanları ve siyasi parti temsilcilerinin TRT’de yaptıkları propaganda konuşmaları başladı. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Eş sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, TRT'deki propaganda konuşmasının bir kısmını Kürtçe yaptı. Uçar, Türkçe ve Kürtçe selamlamanın ardından Türkiye'nin yakın tarihinin en önemli seçimine, bir kader seçimine doğru ilerlediğini söyledi.

'Hapislere atılan binlerce kişiyi anlatmaya gerek yok'

Uçar, "Size hep birlikte yaşadığımız sıkıntıları, hayat pahalılığını, gelecek korkusunu, demokrasinin yokluğunu, kayırma ve kollamaları, kayyumları, hapishanelere atılan binlerce insanı anlatmaya gerek yok. Zaten biliyorsunuz. Çünkü bu bizim hikayemiz" dedi.

‘Yeni yaşamın gücüne inanıyoruz’

Hayat pahalılığına karşı ekonomide adaleti sağlamanın, bütün inançların, kimliklerin, ana dillerin ve kültürlerin ortak yaşamasının önündeki zincirlerin kilidini açacaklarını belirten Uçar, "Pusuladaki tek ağacın altında birleşiyoruz. Yeni yaşamın gücüne inanıyoruz. Çözümün adresiyiz. Yeşil Sol diyen milyonların sesiyiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.