Silvan Belediyesi’nden yeni karar: Ceza verilecek!

Silvan Belediyesi’nden yeni karar: Ceza verilecek!
Silvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hayvanlarını kontrolsüz bir şekilde sokaklara salan hayvan sahiplerine para cezası verileceğini duyurdu.

AMİDA HABER- Silvan Belediyesi, Diyarbakır caddelerinde bir anda ortaya çıkan büyükbaş hayvanların sürücülere zorluk çıkarttığı ve trafik kazalarına neden olduğu gerekçesi hayvan sahiplerini uyardı.

Para cezası verilecek

silvan-belediyesi.jpg

Silvan Belediyesi, son iki haftada Diyarbakır sokaklarında kontrolsüz bir şekilde sokağa atlayan hayvanların üç trafik kazasına sebebiyet verdiğini belirtti. Konuyu araştıran Silvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, hayvanlarını kontrolsüz bir şekilde sokaklara salan ve trafik kazasına neden olan kişilere para cezası verilmesine karar vererek, hayvan sahiplerini hayvanlarını kontrolsüz bir şekilde sokaklara salmamaları konusunda uyardı.

‘Daha dikkatli olunmalı’

Silvan Belediyesi, trafikteki güvenliği sağlamak ve olası kazaların önüne geçmek adına hayvan sahiplerini uyardı. Bu tür olayların tekrarlanmaması için hayvan sahiplerinin daha dikkatli olması gerektiği ifade edildi.(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum