AK Partili Başkan’dan Amedspor açıklaması

AK Partili Başkan’dan Amedspor açıklaması
 Muhabir
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, Karagümrük-Amedspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER- Diyarbakır temsilcisi Amedspor bugün 19.15’te İstanbul ekibi Fatih Karagümrek’e konuk oluyor. Sezonun ilk maçı öncesi Amedspor’a destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Amedspor’a başarılar diledi.

amedspor.jpg

Ocak: Futbolun gerçek galibi kardeşliktir

Ocak şu ifadeleri kullandı, “Futbol, sadece bir oyun değil, dostluğun ve kardeşliğin en güzel sembollerinden biridir. Yeşil sahalarda atılan her adım, paylaşılan her an, bizleri bir araya getirir, aramızdaki bağları güçlendirir. Rekabetin, mücadelenin yanı sıra futbolun asıl ruhu, birbirimize duyduğumuz saygı ve sevgiyle şekillenir.

rasit-ocak.jpg

Unutmayalım ki, futbol sadece bir kazananı belirlemek için değil, dostlukları pekiştirmek, yeni arkadaşlıklar kurmak ve aramızdaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek için de oynanır. Sahada rakip olunur elbette, ama bu dostlukların ve kardeşliğin önünde engel değildir. Sahadan sonra birbirimize uzattığımız eller, bu sporun asıl anlamını ortaya koyar.

Futbolun gerçek galibi, centilmenliği elden bırakmadan, dostça oynayanlardır. Bizler de bu ruhla sahaya çıkalım, her maçtan dostlukla ve kardeşlikle ayrılalım.

'Amedspor'a başarılar diliyorum'

Bu akşam yapacağı Karagümrük maçıyla, TFF 1.Lig sezonuna başlayacak olan şehrimizin futbol takımı Amedspor’a yürekten başarılar diliyorum. Yeni sezonun sevgi, saygı ve hoşgörü içinde centilmence geçeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Yeni sezonun tüm spor kulüplerimize ve sporseverlere hayırlı olmasını dilerim."

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum