Amedspor 12 gün daha sahalardan uzak kalacak

Amedspor 12 gün daha sahalardan uzak kalacak
 Muhabir
Diyarbakır temsilcisi Amedspor lige verilen ara nedeniyle bu hafta sonu sahaya çıkmayacak.

AMİDA HABER – UEFA Uluslar B Ligi 4. Gruptaki üçüncü maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı Samsun’da Karadağ ile karşılaşacak. Milli maçlar nedeniyle Türkiye’deki liglere ara verildi. Bu nedenle Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da 12 gün daha sahalardan uzak kalacak.

amedspor2.jpg

Yeşil kırmızılı takım 19 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Maç saati 16.00 olarak belirlendi.

Milli maçların bitiş tarihi

Türkiye’de dün başlayan milli ara 18 Ekim’e kadar devam edecek. Bu tarihler arasında Türkiye profesyonel liglerinde maçlar oynanmayacak. Trendyol 1. Lig’in yanı sıra Süper Lig’in 9. haftası da 19 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Ligin ilk maçında Kayserispor Gaziantep’i evinde ağırlayacak.

Milli maçların tarihi

foto-sablonu.png

Türkiye-Karadağ karşılaşması, Samsun’da, Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılacak. Milli maç 11 Ekim Cuma günü saat 21.45’de başlayacak. Maçın rövanşı ise 14 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Diyarbakır Stadyumu’ndaki çalışmalar sürüyor

zemin-001.jpgBu arada Diyarbakır Stadyum’undaki bakım çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Çalışmaların yakın zamanda sona ereceği, Amedspor’un 27 Ekim tarihindeki Pendikspor maçını Diyarbakır’da oynaması bekleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum