Amedspor başkan adayı belirlemede yeni gelişme

Amedspor başkan adayı belirlemede yeni gelişme
Amedspor Kulüp Başkan adayının belirleneceği Amedspor Yüksek İstişare Kurulu toplantısı ertelendi. Aday yine belirlenemedi.

AMİDA HABER – Tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’e çıkan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da yeni gelişme yaşandı. Başkan adayının belirleneceği Amedspor Yüksek İstişare toplantısı bugün yapılacaktı ancak o toplantı ertelendi.

Amedspor taraftarları 4 Haziran’da yapılacak kongreye kilitlendi ancak kongrede çarşaf liste ile aday olacak başkan adayı daha netleşmedi. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı Yüksek İstişare Kurulu’nu eleştirerek, adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. İş insanı Nedim Şimşek ise kongre için adaylığını açıklamıştı. Medyada Amedspor başkanlığı için farklı isimlerin adaylığı ile ilgiler bilgiler geçilse de tüm gözler Yüksek İstişare Kurulu’nun alacağı kararlarda. Çünkü Amedspor için en yetkili karar organı konumunda olan kurul, adayları da teke indirerek çarşaf liste ile kongreye gitmesi bekleniyor.

Toplantı neden ertelendi?

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu toplantısı bugün yapılacaktı ancak beklenen toplantı yapılmadı. Kurul toplantının ertelenmesi ile ilgili şimdiye kadar bir açıklama yapmadı. Tüm maçlarda takımını yanlız bırakmayan yeşil kırmızılı taraftarlar kurulun toplantıyı ne zaman yapacağını merakla bekliyor.

Süreç uzarsa Amedspor zarar görür

2024/04/14/amedsporrri.jpg

Sosyal medyada bir çok taraftar Amedspor’un kısa sürede kongreye gidip, yeni başkanını seçip, belirsizliğin ortadan kaldırılmasını istiyor. Bir çok taraftar sürecin uzaması durumunda Amedspor’un 1. Lig’e hazırlıksız yakalanacağını ve gereken transferlerin zamanında olmayacağını belirtiyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.