Amedspor duyurdu: Bruno 1 ay sahalardan uzak kalacak

Amedspor duyurdu: Bruno 1 ay sahalardan uzak kalacak

Kaynak:Sosyal Medya

Amedspor - Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Bruno Lourenço’nun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

AMİDA HABER - Amedspor'un yeni oyuncusu Bruno Lourenço sezonun ilk maçı olan Fatih Karagümrük deplasmanında sakatlanmıştı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada oyuncunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı paylaşıldı.

Kulüpten Lourenço hakkında yapılan açıklamada, “Dünkü müsabakada sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Bruno’nun yapılan MR tetkikleri sonucunda, sağ arka adale biceps femoris kasında ikinci derece yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun yaklaşık olarak 3-4 hafta sahalardan uzak kalması öngörülmektedir ve tedavisine ivedilikle başlanmıştır” denildi.

buruno-001.jpeg

Sakatlığı hakkında Instagram hesabından Kürtçe açıklamada bulunan Lourenço, "Takımıma yardım edemediğim ve formumda olmadığım için üzgünüm. Söz veriyorum güçlü bir şekilde döneceğim ve kulübe birçok destekte bulunacağım. 3 hafta var hala, lakin ben sizin Kürt ailenizdenim" ifadelerini kullandı.

'Traore iyi durumda'

Paylaşımın devamında dünkü maç öncesi sakatlık geçiren yeni transferlerden Adama Traore için ise, “Aynı müsabaka öncesi dizanteri geçirdiği için forma giyemeyen futbolcumuz Adama Traore’nin ateşi ve gastroenterolog bulguları, uygulanan tedaviler ve yapılan müdahaleler sonucunda normale dönmüştür. Teknik Direktörümüz Ersun Hoca’nın görev vermesi halinde, son sağlık durumu itibarıyla oynayabilecek düzeye gelmiştir” denildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.