Amedspor kongreye gidiyor: İşte yeni yönetimde yer alacak isimler!

Amedspor kongreye gidiyor: İşte yeni yönetimde yer alacak isimler!
11 Haziran tarihinde kongreye gidecek olan Amedspor’da, yeni yönetimin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Kongreye sayılı günler kala yeni yönetimde yer alan bazı isimler netleşti.

AMİDA HABER- Yeni sezonda Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor’da, dün yapılması beklenen kongre çoğunluk sağlanmadığı için 11 Haziran tarihine ertelenmişti.

aziz-elaldi.jpg

Kongre öncesi taraftarlar, yeni yönetimde kimlerin yer alacağını merakla beklerken kulis bilgilere göre, listede yer alacak bazı isimler netleşemeye başladı. Aziz Elaldı başkanlığındaki listenin büyük bir oranda revize edileceği öğrenildi.

Sürpriz isimler yer alacak

amed-kupa1.jpg

11 Haziran tarihindeki kongre sonrası yeni yönetimde sürpriz isimlerin yer alacağı öğrenildi. Yeni yönetimde iş insanları Fadıl Oğurlu, İrfan Türk, Baran Durmaz, Şefik Özil ve Yusuf Avşar’ın yer alacağı öğrenildi. Eski yönetimden ise iş insanları Ahmet Ülmez ve Faysal Tosun’un görev alması bekleniyor. Listede Aydın Kuşadası’nda yaşayan Diyarbakırlı iş insanı ve turizmci İstmet Türk’ün de yeni yönetimde yer alacağı öğrenildi.

İstişare Kurulu 5 isim önerecek

Bu arada İstişare Kurulunun önereceği 5 kişinin de listede yer alması bekleniyor.

Transfer süreci ne zaman başlıyor?

amedd.jpg

Yapılacak kongreden sonra bir araya gelecek olan Amedspor yönetiminin teknik direktör ve futbolcu transfer süreciyle ilgili ciddi bir mesai harcayacakları öğrenildi.

İlk hedef teknik direktör

amedspor-taraftar.jpg

Kulis bilgilere göre, yeni yönetimin teknik heyet için süper lig deneyimi bulunan hocaları tercih edeceği belirtiliyor. Bu isimlerin başında Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay geliyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.