Amedspor tarihi maç için hazır: Kastamonu'yu yen primi al!

Amedspor tarihi maç için hazır: Kastamonu'yu yen primi al!

Sezonun en kritik maçına çıkacak olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da hazırlıklar tamamlandı. Takım, yarın özel uçakla Kastamonu’ya gidecek. Kritik maç öncesi Amedspor’dan prim müjdesi geldi.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan yeşil kırmızılı ekip Pazar günü tarihin en önemli maçlarından birine çıkıyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalarını tamamlayan Amedspor’de tek hedef üç puan.

Amedspor'da çalışmalar tamamlandı

amedspo-taraftar.jpg

Kritik maç öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulu üyeleri oyuncuları ziyaret ederek hem bayramlaştı hem doping niteliğinde bir müjde verdi. Futbolcuların bayramını tek tek kutlayan Başkan Elaldı, Kastamonu maçı öncesi kesenin ağzını açtı. Amedspor, Kastamonu maçında alınacak üç puan ile yeni bir prim sözü verdi. Kulüp prim miktarını açıklamazken, oyuncuların istekli ve arzulu olması teknik heyet ve yönetimi mutlu ediyor.

Amedspor kafilesi özel Uçakla Kastamonu’ya gidiyor

amedspor1.jpg

Öte yandan çalışmalarını tamamlayan lider Amedspor kafilesi yarın özel uçakla Kastamonu’ya geçecek, maç saatini bekleyecek. Amedspor kafilesine kentteki iş insanları ile gazeteciler de eşlik edecek. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.