Amedspor’da ipler neden gerildi? Gözler bu toplantıda!

Amedspor’da ipler neden gerildi? Gözler bu toplantıda!
Diyarbakır ve spor kamuoyu, Amedspor Kulüp Başkanı ile Amedspor İstişare Kurulu’nun karşı karşıya gelmesini konuşuyor. Peki ipler neden gerildi? Kongreye sayılı günler kala nasıl bir yol izlenecek? Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER - Büyük emek ve fedakarlıklar sonucu Trendyol 1. Ligine çıkan Amedspor camiası 4 Haziran tarihinde yapılacak kongreye kilitlenirken, iş insanı Nedim Şimşek’in adaylığını koyması, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın 4 Haziran tarihinde yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklaması, ardından Amedspor İstişare Kurulu’nun açıklaması ile yaşanan gerilim taraftarı olumsuz etkiledi.

Taraftar yanıt arıyor

amedspor1.jpeg

Peki günler süren şampiyonluk kutlamaları ile büyük sevinç yaşayan Amedspor’da neler oldu? İpler neden gerildi? Kongreye giderken başkan adayı kim yada kimler olacak? Taraftar tüm bu soruları yanıt ararken, şampiyonluk öncesi ve sonrasında yaşananları sizin için derledik.

İşte gerilime neden olan bazı gelişmeler:

Amedspor- Iğdırspor maçında yaşanan sahte bilet olayı

-Şampiyonluk priminin açıklanmasında İstişare Kurulu ile diyalog kurulmaması

-Aziz Ealdı’nın Kekê Aziz –özel video çekimi

-Şampiyonluk gecesinde bazı kişilere teşekkür edilmesi bazılarına edilmemesi

Diyarbakır’da gözler Pazartesi gününde

amedspor2.jpeg

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, gözler Pazartesi günü bir araya gelecek olan Amedspor İstişare Kurulu üyelerinde. Burç Baysal başkanlığında toplanacak olan İstişare Kurulu üyelerinin Aziz Elaldı ile görüşerek düğümü çözmesi bekleniyor. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum