Amedspor’da şok gelişme: Diyarbakır’a gelmek istemediler!

Amedspor’da şok gelişme: Diyarbakır’a gelmek istemediler!
 Muhabir
Son üç maçta iki puan toplayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da Kocaeli maçı öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Transfer komitesinin yaptığı görüşmelerde bazı oyuncuların gelmek istemediği, bu nedenle sürecin uzadığı öğrenildi.

AMİDA HABER- Son üç haftada istediği sonucu alamayan TFF 1. Lig’in yeni ekibi Amedspor’da Kocaelispor mesaisi sürüyor. Ligin 4. hafta mücadelesinde yeşil kırmızılı ekip 2 Eylül Pazartesi günü saat 21.45’de Şanlıurfa’da Kocaelispor’u konuk edecek.

Üç transfer her an açıklanabilir

amedspor-taraftar.jpg

Takımda hazırlıklar devam ederken, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer komitesinin forvet, sağ ve sol kanat arayışları sürüyor. Titiz bir şekilde yürütülen transfer çalışmalarında sona gelindiği öğrenilirken, kulübün Kocaeli maçı öncesi üç transferi açıklaması bekleniyor.

Yabancı futbolcular gelmek istemiyor

2024/08/30/sakarya1.jpg

Yoğun bir tempo ile görüşmelerini sürdüren transfer komitesinin yabancı oyuncular konusunda ciddi sorunla karşılaştığı öğrenildi. Bazı yabancı oyuncuların Diyarbakır’a karşı ön yargılı olduğu için kente gelmek istemedikleri ifade edildi. Bu nedenle transfer sürecinin uzadığı belirtildi.

Süper lig deneyimleri var

2024/04/18/amedspor-bilet2.jpg

Amedspor taraftarları, takımın toparlanması için yapılacak transferleri merakla beklerken, üç oyuncunun da Kocaeli maçı öncesi isimler açıklanacak. Edinilen bilgilere göre her üç futbolcunun da süper lig deneyimi var.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum