Amedspor’da sözleşmesi biten ve kalan oyuncular belli oldu

Amedspor’da sözleşmesi biten ve kalan oyuncular belli oldu
Şampiyonluk kutlamalarını ardında bırakan Amedspor, önümüzdeki sezon için hazırlıklara başlıyor. Sözleşmesi biten futbolcular ve yeni transferler merak ediliyor. Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER - Şampiyon olarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Amedspor’un kadrosunda yer alan oyunculardan 8’i ile sözleşmesi sona erdi.

2024/04/08/amedspor-diyarbakir.jpeg

Buna göre; Kaleci Aykut Özer, stoper Veli Çetin ve Uğur Adem Gezer, Alaadin Batuhan Tur, Roberto Carlos’un Fenerbahçe’de oynarken, “Veliahtım” dediği Amedspor kaptanı Onur Karakabak ve yine takımın orta sahadaki önemli ismi Oktay Aydın’ın da sözleşmesi bitti.

Kaptan ve iki önemli futbolcu gidiyor mu?

Amedspor takımımız sezon başında İstanbulspor’dan kiralanan Enes Durmuş ile takımın dinamosu olan ancak son haftalarda sakatlandığı için sezonu kapatan Dijlan Aydın’ın da kiralık sözleşmesi sona erdi.

2024/04/17/amedspor-lider-001.jpg

Sözleşmesi devam eden futbolcular kimler?

Amedspor, devre arasında takım kadrosuna dahil edilen Çekdar Orhan, Mert Çapar, Taşkın Çalış, Berkay Can Değirmenci, Yakal Taylan, Berk Ünsal, Yılmaz Ceylan, Yusuf Dursun ve Taner Gümüş’ün Amedspor ile sözleşmelerinin devam ediyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.