Amedspor’dan ‘protokol açıklaması’: Yetkimiz yok!

Amedspor’dan ‘protokol açıklaması’: Yetkimiz yok!

Kaynak:Haber Merkezi

Amedspor Kulübü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’a protokol tribününde yer ayrılmaması ile ilgili açıklama yaptı.

AMİDA HABER - Amedspor- İstanbulspor karşılaşmasında dün, protokol krizi yaşandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak’a yer ayrılmasına rağmen, Eş Başkan Doğan Hatun’a protokol tribününde yer ayrılmadı. Konuyla ilgili tepkiler üzerine Amedspor Kulübü açıklama yaptı.

2024/08/19/protokol-krizi-001.jpeg

‘Sıralamaları biz yapmadık’

Açıklamada, protokol sıralamalarının Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapıldığına dikkat çekilerek, “Yer düzenlemesi ile ilgili olarak kulübümüzün herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Protokol listesinde Eş Başkanımız Sayın Serra Bucak’a 1’inci sırada, Sayın Doğan Hatun’a ise 2’inci sırada yer verilmiştir. Kulüp yöneticileri, Gençlik Spor Müdürü ile defalarca konuşup durumu tartışmış olmasına rağmen, yer değişikliği yapılmamıştır. Hatta, kulüp başkanımız Aziz Elaldı’nın koltuğunun Sayın Doğan Hatun’a verilmesi talep edilmesine rağmen, bu talebimiz reddedilmiştir. Amedspor Kulübü olarak, yetkili olduğumuz her etkinlikte halkın temsilcilerinin yeri en ön sıradadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum