Amedsporlu Veysel tüm Diyarbakır’ı ağlattı!

Amedsporlu Veysel tüm Diyarbakır’ı ağlattı!

Amedspor’un deneyimli file bekçisi Veysel Sapan iki yıl önce yaşadığı bir hikayeyi anlatırken göz yaşlarını tutamadı. Sapan’ın gözyaşları arasında anlattığı video tüm Diyarbakırlı sporseverleri duygulandırdı.

AMİDA HABER- Amedspor Cumartesi günü tarihinin en önemli karşılaşmasına çıkıyor. TFF 2. Ligde şampiyonluğu büyük oranda garantileyen Amedspor’da çalışmalar devam ederken, Amedsporlu Veysel Sapan’ın geçen yıl yaşadığı bir hikayeyi anlatması tüm Diyarbakır’ı duygulandırdı.

440101585-854956646672116-2249324833219299888-n.jpg

Soma dönüşü başından geçen bir hikayeyi anlatan Amedspor’un tecrübeli file bekçisi Veysel Sapan, “İki yıl önce Karacabeyspor’da oynarken İstanbul’da maçımız vardı, Amedspor’un ise Tarsus İdman Yurdu ile Play Off Çeyrek final maçı vardı. Dıjlan Aydın ile aynı takımda oynadık. Dıjlan Aydın’ın babası bizi değil, Amedspor’u paylaşıyordu. Bizde Amedspor’un video ve şarkılarını dinlerdik. Allah çarpsın o kadar seviyorduk. O gün maç sonrası gün kendi aramızda konuştuk, Amed niye oynamadı, hepimiz çok üzülmüştük. Tabi o gün ben yine oynayamadım. (gülerek)”.

veysel-sapan.jpg

Gözyaşlarını tutamayan Sapan’ı arkadaşları “Amed’in çocuğu Veysel Sapan’ sloganları atarak teselli etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum