Amedspor'un bilet satış saati ve fiyatı belli oldu: Kumaş bilet basacak!

Amedspor'un bilet satış saati ve fiyatı belli oldu: Kumaş bilet basacak!

Amedspor’un Cumartesi günü oynayacağı şampiyonluk maçı için, kumaştan şampiyonluk biletleri basılacak, bin liradan satılacak. Taraftarın heyecanla beklediği maçın biletleri yarın satışa çıkacak.

AMİDA HABER - Soma’dan şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyerek dönen Amedspor, Cumartesi günü kendi evi ve seyircisi önünde Menemenspor’u ağırlayacak. Tüm maç biletlerinin saat 17:00'de Diyarbakır Stadyumu gişesinden yapılacağı duyuruldu.

amedspor-biletii.jpg

Şampiyonluğa özel bilet

Amedspor, şampiyonluk maçı için özel bilet basacak. Karşılaşmayı izleyecek seyircilerin hatıra olarak saklaması için tasarlanan biletlerin kumaş olacağı öğrenildi. Kumaş biletlerin bin liradan satışa sunulacağı belirtildi.

amedspor1234.jpg

Amedspor biletleri ne kadar?

Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Amedspor maçının bilet fiyatları da belirlendi. Biletler, kale arkası 200 liradan, doğu tribünü 400, batı tribünü ise bin liradan satılacak.

Amedspor’dan açıklama:

“Menemen F.K maç biletleri yarın (03.05.2024) saat 17:00'de Diyarbakır Stadyumu gişesinden satışa sunulacaktır. Bu nokta haricinde kulübümüzün hiçbir yerde bilet satışı olmayacaktır.

Ayrıca, bir kişi en fazla 3 bilet alabilecektir. Kadın ve çocuk taraftarlarımıza ise yönetim kurulumuz tarafından yapılacak çalışma ile ücretsiz biletler verilecektir.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.