Amedspor’un muhtemel kupa planı nedir? Kulüp Başkanı açıkladı

Amedspor’un muhtemel kupa planı nedir? Kulüp Başkanı açıkladı

Diyarbakırlı sporseverler, 10 yıl sonra 1. Lige çıkan Amedspor’un kupa törenini merak ediyor. Peki Amedspor’un muhtemel kupa planı nedir?. İşte ayrıntılar.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu Memenensporla 0-0 berabere kalan Amedspor, şampiyonluğunu resmen ilan ederek 1. Lige yükselme hakkını elde etti. Amedspor’un tarihi başarısının ardından Diyarbakır’ın bütün sokak ve caddelerinde gece geç saate kadar süren kutlamalar yapıldı.

Taraftar kupa törenini merak ediyor

amed-sampiyon-3.jpg

Taraftarlar 10 yıl sonra 1. Lige yükselen şampiyon Amedspor’un kupasını ne zaman alacağını sorgulamaya devam ediyor.

Elaldı Amida Haber'e konuştu

aziz-elaldi.jpg

Amedspor’un muhtemel kupa planıyla ilgili Amida Haber’e konuşan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yakın zamanda şampiyonluk kupasını alacaklarını söyledi.

‘Kupamızı gidip alacağız’

amed-sampiyon-1.jpg

Kupa töreniyle ilgili de konuşan Başkan Elaldı, “Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla yarın bir araya gelip durumu netleştireceğiz. Taraftarımız merak etmesin kupamızı alacağız. Kupa töreniyle ilgili netleşen bir şey yok. Yapacağımız toplantının ardından tüm detaylar netleşmiş olacak. Bir iki gün içinde netleştirip taraftarımıza tüm detayları açıklayacağız” dedi.

Kupa TFF Bölge Müdürlüğünde

440561470-18313090504179938-2171519693878079997-n.jpg

Öte yandan Amedspor’un şampiyonluk kupasının nerede olduğu belli oldu. Edinilen bilgilere göre, Amedspor’un 1. Lig Kupası TFF Diyarbakır Bölge Müdürlüğü binasındaki bir odada muhafaza ediliyor. Kutu içinde olan kupanın yanına kimse yaklaştırılmıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.