Amedspor’un zafer yolu belli oldu!

Amedspor’un zafer yolu belli oldu!

Şampiyonluk havasına giren Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da keyifler yerinde. Taraftarı çağrı yapan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, zafer için Amed Store’den alışveriş yapılmasını istedi.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırımızı grupta mücadele eden lider Amedspor’un mutlu sona ulaşması için 5 maç kaldı. Her maça şampiyonluk havasında giren yeşil kırmızılı ekip dün, Muğla temsilcisi Fethiyespor’u deplasmanda 1-0 yenerek bir engeli daha aştı. Amedspor kalan 5 maçı da alarak 1. Lige çıkmayı hedefliyor.

Belediyelerin ambargosu sürüyor

Belediyelerin ambargo uyguladığı Amedspor bazı STK ve halkın desteği ile mücadele ederken, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı önemli bir çağrıda bulundu.

'Haydi birlikte zafere taşıyalım

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Elaldı, “Amedspor’a destek, Amed Store’dan Geçer. Halkımızın takımına sahip çıkması gerekiyor! Başlattığımız “Halk Alışveriş Günleri” kampanyasıyla sahneyi halkımıza bırakıyoruz. Amed Store’den yapacağınız alışverişlerle takımımıza şampiyonluk yolunda destek olabilirsiniz. Haydi, birlikte Amedspor’u zafere taşıyalım!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.