Bandırmaspor-Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bandırmaspor-Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
 Muhabir
Ligde 4 maçta 5 puan toplayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, bu akşam Balıkesir'de Bandırmaspor’a konuk oluyor. Peki Bandırmaspor- Amedspor- maçı hangi kanalda, maç canlı verilecek mi? Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER – TFF 1. Lig’in iddialı takımı Amedspor taraftarının gözü bu akşam Balıkesir'de oynanacak Bandırmaspor-Amedspor maçında olacak. 17 Eylül Stadyumundaki maçın başlama saati 16.00.

Yeşil kırmızılı ekibin bu önemli maçtaki tek hedefi 3 puan alarak takımına armağan etmek istiyor. Amedspor taraftarı Bursa’da oynanacak maç öncesi bu maça kilitlendi. Yaklaşık 3 bin Amedspor’lu taraftarın Bandırma’daki maçı izlemesi bekleniyor.

bilet.jpg

Diyarbakır’ın gözü Bursa’da olacak

Dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle takip edilen Amedspor’a gönül vermiş taraftarlar da bu akşam oynanacak maçı canlı izlemek istiyor.

Maç canlı verilecek mi?

amedspor.jpg

Bandırmaspor- Amedspor maçı hangi kanalda? Maç canlı verilecek mi? Maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak? Maçı internet üzerinden izlemek mümkün mü?

Maç hangi kanalda?

ameddd.jpg

En çok soruların sorulardan birkaçı da Amedspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 14 Eylül Cumartesi akşamı oynanacak Bandırmaspor- Amedspor maçı saat 16. 00 olarak belirlendi. Maç Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Bandırmaspor -Amedspor maçı beIN SPORTS MAX 1 de canlı yayınlanması bekleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum