Diyarbakır 21.00’a kilitlendi: Kapılar kaçta açılacak?

Diyarbakır 21.00’a kilitlendi: Kapılar kaçta açılacak?
 Muhabir
Amedspor, 110 gün sonra bu akşam kendi sahası ve seyircisi önünde, İstanbulspor’u konuk edecek. Kapılar kaçta açılacak, Passolig uygulaması ile nasıl içeri girilecek. Detaylar haberde.

AMİDA HABER - Diyarbakır stadyumundaki maçın başlama saati 21:00. Amedspor’un bu önemli maçtaki tek hedefi 3 puan alarak taraftarına armağan etmek. Amedspor taraftarı karşılaşmaya günler kala bu maça kilitlendi.

Yaklaşık 20 bin taraftarın yanı sıra TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi, AK Parti, DEM Parti ve CHP Milletvekillerinin maçı izlemesi bekleniyor. Dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle takip edilen Amedspor’a gönül vermiş taraftarlar da bu akşam oynanacak maçı canlı izlemek istiyor.

Amedspor maçı hangi kanalda?

amedspor-taraftar.jpg

Amedspor-İstanbulspor maçı beIN SPORTS MAX 1 ve TRT Spor’da canlı yayınlanacak.

Amedspor taraftarına önemli uyarı

amedsporrr-stadyum.jpg

Öte yandan bu akşam İstanbulspor’u Diyarbakır’da ağırlayacak olan Amedspor’dan taraftara önemli uyarı geldi. Kulüp sosyal medyadan yaptığı duyuruyla Passolig işlemlerinin Store mağazalarında bugün yapılmayacağını açıkladı. İşte Amedspor’un açıklaması: “Amedstore mağazasında, maç günlerinde Passolig kayıt işlemleri yapılmamaktadır. Passolig kaydınızı oluşturmak için Passolig’in resmi web sitesi veya Passo mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Kayıt işleminizi tamamladıktan sonra, dilerseniz stadyum gişelerinden biletlerinizi temin edebilirsiniz.

Stadyum kapıları saat 18.00’de açılacaktır. Maç öncesi olası yoğunlukları göz önünde bulundurarak, işlemlerinizi önceden tamamlamanızı öneririz.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.