Diyarbakırspor’da işler karıştı: Başkanı suçladılar

Diyarbakırspor’da işler karıştı: Başkanı suçladılar
 Muhabir
Bölgesel Ligde mücadele eden efsane Diyarbakırspor’da kongre sonrası önce menajer ardından teknik heyet krizi yaşandı. Geri çekilen iki isim yeni başkanı suçladı.

AMİDA HABER - Bir dönem süper ligde mücadele eden efsane Diyarbakırspor yönetimi geçtiğimiz günlerde kongreye gitmişti. Eski başkan Siyabend Aydın’ın istifasının ardından tek liste ile yapılan seçimlerde iş insanı Bedirhan Akyol Diyarbakırspor’un yeni başkanı oldu.

'Tüm isimleri geri çekiyorum'

8410901c-3460-428d-bee0-4dfad9bf7a9f.jpgKongre sonrası yapılan görev dağılımında Genel Menajerlik görevine Ramazan Kahramaner getirildi. Ancak Kahramaner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ramazan Kahramaner şu paylaşımı yaptı, “10 Eylül tarihinde Olağan Diyarbakırspor Kongresinde oluşturduğum 30 kişilik yönetim kurulunu, Menajer olduğum halde haberim olmadan yapılan transfer görüşmesi nedeniyle iptal ediyorum. Tüm isimleri geri çekiyorum. Teknik heyetimle anlaştığım halde, 4 yıl önce kovduğum bir hoca ile benden habersiz anlaşmayı komplo, arkadan vurma olarak değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı.

Bir açıklamada Muhsin Karakaş’tan geldi

AK Parti MKYK üyesi Ali Karakaş’ın kardeşi Muhsin Karakaş’tan geldi.

Kendisiyle anlaşma yapıldığı halde bunun iptal edildiğini duyuran Karakaş ise yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, “Bu memlekette konuşulanlar ile yapılanlar neden bir birini tutmaz anlamak mümkün değil. İnsanlar 40 telde oynar olmuş. Benim Teknik Direktör veya antrenörlük yapmak gibi bir derdim yok. Benim insan olmak, sıradan olmak, karakter ortaya koymak gibi bir derdim var. Diyarbakır şehri ve spor camiası bilsin ki Diyarbakırspor başkanı beni aradı. ‘Hocam bu sezon birlikteyiz, 15’inde geliyorum’ dedi. Bende ekibimle gelirim dedim. Ekibimle 3 gün boyunca emek verip bir çalışma ortaya koyduk. Ama şimdi bakıyorum her şey farklı bir hal almış. Sadece bana komik ve gülünç geliyor. Diyarbakır şehrinde Muhsin Karakaş ismi, karakteri belli. UEFA A diplomalı Diyarbakırspor’da Türkiye şampiyonu olmuş birçok sporcu yetiştirmiş bir antrenörüm. Ainesi iştir lafa bakılmaz misali.”

diyarbakirspor.jpg

Diyarbakırspor, Aytekin Yıldırım ile anlaştı

Bu tartışmalar yaşanırken efsane Diyarbakırspor, kendisini uzun yıllar sonra BAL’a çıkaran teknik direktir Aytekin Yıldırım ile anlaştı.

Başkan vekili ve transferden sorumlu yönetici Abdullatif Ensarioğlu ile görüşme gerçekleştiren Yıldırım, kendisini Diyarbakırsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum