Diyarbakırsporlu eski futbolcudan acı haber

Diyarbakırsporlu eski futbolcudan acı haber
Diyarbakırspor'da 1994-2000 yılları arasında 7 sezon forma giyen Faruk Eroğlu, Mersin'de geçirdiği kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuştu.

AMİDA HABER- Yeşil-Kırmızılı takım forması altında önemli izler bırakan ve şampiyonluk yaşayan Faruk Eroğlu'nun vefatı spor camiasında derin üzüntü ile karşılandı.

d.jpg

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) , Eroğlu'nun vefatını yazılı açıklama ile duyurdu. Açıklamada, "Diyarbakırspor'da 1994-2000 yılları arasında 7 sezon forma giyen ve önemli izler bırakan Faruk Eroğlu'nun Mersin'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Faruk Eroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve Diyarbakırspor camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Eski Başkan Yakut: Çok üzüldüm

yakut.jpg

Diyarbakırspor'un efsane başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, Yeşil-Kırmızılı kulübün emektar futbolcusu Faruk Eroğlu'nun ani vefatından derin üzüntü duyduğunu ifade.

Yakut, "Diyarbakırlı değildi ama burayı çok sevmişti. Diyarbakırspor'a gönülden bağlıydı. Çok emeği oldu. Mücadeleci bir ruha sahipti. Vefatından derin üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesinin ve camiamızın başı sağ olsun " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum