Dünyaca ünlü Kürt futbolcu Milli Takım’da

Dünyaca ünlü Kürt futbolcu Milli Takım’da
Dünyaca ünlü Kürt futbolcu Deniz Undav’a Almanya Milli Takım kadrosunda yer verildi. Urfa Viranşehirli Deniz Undav başarısıyla Avrupa'da en çok konuşulan futbolcular arasında yer alıyor.

AMİDA HABER – Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann 14 Haziran ile 14 Temmuz arasında oynanacak EURO 2024 milli kadrosunu açıkladı. Nagelsmann kadroda Kürt futbolcu Deniz Undav’a da yer verdi. Geçtiğimiz günlerde kadroda kendisine yer verileceği söylenmişti. Artık o karar kesinleşti ve Undav Alman Milli Takımı'nda forma giyecek.

Geçtiğimiz günlerde Stuttgart resmi internet sitesinde Deniz Undav ile ilgili paylaşılan duyuruda şu ifadelere yer verilmişti: “Deniz Undav, kulübün üçüncü profesyonel oyuncusu olarak Euro 2024 için Alman kadrosuna çağrıldı."

İşte Almanya Milli Takımı’nın EURO 2024 kadrosunda yer alan futbolcular:

deniz-undav.jpeg

Gol sevincini cida oyunu ile yaşıyor

deniz-undav1-001.jpeg

Ligdeki başarısıyla ve attığı gollerle kendisinden sıkça söz ettiren Deniz Undav, gol attıktan sonra sevincini Kürtlerin en çok bilinen halayı cida ile gösteriyor. Ünlü futbolcunun cida performansı sosyal medyada rekor kırmıştı. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum