Dünyada Amedspor rüzgarı: İşte nedeni

Dünyada Amedspor rüzgarı: İşte nedeni
TFF 2. Lig'de şampiyon olarak Trendyol 1. Lige yükselen Amedspor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarına hız verirken, dünya çapında da büyük bir çıkış yaparak popülaritesini artırmaya devam ediyor.

AMİDA HABER – Amida Haber’in Google arama motoru verilerinden derlediği bilgilere göre, “Amedspor” kelimesi dünya genelinde en çok Türkiye'de aratılıyor. Türkiye, Amedspor'a olan ilginin zirve yaptığı ülke konumunda.

En çok hangi ülkelerde aranıyor?

İkinci sırada ise Batı, Orta ve Güney Avrupa'nın kesişme noktasında bulunan İsviçre geliyor. İsviçre'deki futbolseverler, Amedspor'a olan ilgileriyle dikkat çekiyor. Listenin üçüncü sırasında ise Almanya yer alıyor. Almanya'daki futbolseverler, Amedspor'u yakından takip ediyor.

Almanya'nın ardından gelen Mozambik, Amedspor'a olan ilgisiyle sürpriz bir şekilde listede yer alıyor. Mozambik'i, sırasıyla Hollanda, Avusturya, Fransa, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) takip ediyor. Bu ülkelerdeki futbolseverler de Amedspor'u yakından izliyor.

amedspor-yanal-elaldi.jpg

En çok merak edilen konu transferler

Google’da “Amedspor” kelimesi aratıldığında en alakalı sorgular listesinde ilk olarak “Amedspor Transfer” sorgusu dikkat çekiyor. Bu sorgu, Amedspor’un transfer hareketliliğini ve kadro güçlendirme çalışmalarını merak eden futbolseverlerin yoğun ilgisini gösteriyor.

amedspor-yanal.jpg

Ersun Yanal ve Adama Traore'ye ilgi büyük

Dünya geneli sıralamalarında ikinci sırada ise “Ersun Yanal Amedspor” sorgusu yer alıyor. Bu durum, tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ın Amedspor’un başına geçmesiyle büyük ilgi gördüğünü ortaya koyuyor.

Üçüncü sırada ise “Adama Traore Amedspor” araması göze çarpıyor. Bu arama, ünlü futbolcunun Amedspor’a transfer olmasının ardından futbolseverlerin yeni tranfere olan ilgisini gözler önüne seriyor.

2024/04/07/amedspor4.jpg

Geniş bir arama yelpazesi dikkat çekiyor

En çok dikkat çeken diğer sorgular ise “Amedspor transfer son dakika”, “Amedspor Başkanı kimdir”, “Amedspor haberleri” ve “Ersun Yanal nereli” aramaları oluyor. Bu aramalar, Amedspor'un yönetiminden son dakika transferlerine kadar geniş bir ilgi alanına sahip olduğunu gösteriyor.

Bu veriler, 03.06.2024 - 03.07.2024 tarihleri arasında Google Arama Motoru verilerinden derlenerek hazırlanmıştır. Amedspor'un artan popülaritesi, dünya genelinde büyük bir ilgi uyandırmaya devam ediyor ve bu ilginin önümüzdeki dönemlerde de artarak devam etmesi bekleniyor.

ÖZEL HABER - HOZAN ADAR

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum