Iğdır-Kastamonu maçı sonrası yaşananlar kamerada: Polis gaz bombası kullandı

Iğdır-Kastamonu maçı sonrası yaşananlar kamerada: Polis gaz bombası kullandı
Amedspor’un bulunduğu grupta Iğdır FK ile Kastamonu 1966 maçı sonrası yaşananlarla ilgili tartışmalar devam ederken, olay anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Polisin gaz bombası kullandığı olaylarda bazı oyuncular yaralanmıştı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı grupta, Play-Off 3. Tur maçları tamamlandı. Iğdır FK dün kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonu 1966’yı konuk etmiş, ev sahibi takım maçı 2-1 kazanmıştı. Maç sonrası otele giden Kastamonu kafilesi ile bir grup Iğdır FK taraftarı karşı karşıya gelince gerginlik çıktı. Otel önünde futbolcular ile bir grup Iğdırsporlu taraftar tekme yumruk birbirine girdi. Polis gerginliğin büyümemesi için gaz bombası kullandı. Yaşanan olaylarda bazı futbolcular ile taraftarlar yaralandı. O anlar bazı vatandaşların cep telefon kamerasına yansıdı.

Iğdırspor video paylaştı

İki takım arasında yaşanan gerginliğin ardından Iğdır FK Kulübü yaşananlara dair bir video paylaştı. Kastamonu 1966sporlu oyuncuların hakaret ettiği bir videoyu paylaşan kulüp, “Futbol?” notu ekledi.

‘Güvenlik zafiyeti vardı’

kastamonu1.jpg

Maç sonrası güvenlik zafiyeti nedeniyle Valilik ve Emniyeti eleştiren Kastamonu 1966 Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, ilgili mercilere tüm şikayetleri yaptıklarını söyledi.

kastamonu2.jpg

Aygün şunları söyledi, “Olmadı Iğdır’ım olmadı. Iğdır halkına bu yakışmadı. Çocuklarımın akan her kanının hesabı sorulacaktır, neden niçin bu kin bu nefret. Bizler kardeşiz. Iğdır Valisi, Iğdır Emniyet Müdürü, Jandarma Alay Komutanım lütfen görevini yerine getirin. Kastamonulu aciz değildir. Kastamonulu herkesi sever ama haksızlığa duran dilsiz şeytandır. Yapılanları tüm Iğdır’a mal etmem ama Iğdır’da güvenlik zafiyeti var. Tüm devlet birimlerini göreve davet ediyorum” dedi.

Çıkan olayların ardından ilgili mercilerin inceleme başlattığı öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum