Iğdır-Kastamonu maçında 3 gol, 3 kırmızı kart

Iğdır-Kastamonu maçında 3 gol, 3 kırmızı kart
Şampiyon Amedspor’un bulunduğu grupta Iğdır FK ile Kastamonu 1966 Play-Off 3. Tur maçında karşı karşıya geldi. 3 kırmızı kartın çıktığı maçı Iğdır FK 2-1 kazanarak avantaj elde etti. Vanspor ise Trabzon temsilcisine yenildi.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı grupta, Play-Off 3. Tur maçları tamamlandı. Iğdır FK kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonu 1966’yı konuk etti. Mert Ömer ve Halil İbrahim Sönmez’in golleriyle ev sahibi ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkini yarıya etkili başlayan konuk takım Samed Ali Kaya’nın golüyle farkı bire indirdi.

3 gol, 3 kırmızı kart

kastamonu1.jpg

Karşılaşmanın 81. Dakikasında Iğdır FK’den Burak Bekaroğlu, 81 ve 88’de ise Kastamonulu Samed Ali Kaya ile Oğuz Yılmaz kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Karşılaşma Iğdır Fk’nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Amedspor taraftarları Vanspor’u istiyor

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1461 Trabzon FK ise kendi saha ve seyircisi önünde Van BBSK’yi konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi takım 2-0 kazandı.

van.jpg

1. Lige hangi takım çıkacak?

Play-Off 3. Tur ikinci maçları ise 27 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Bu karşılaşmaların sonucu hangi takımın 1. Lige çıkacağını belirleyecek.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor lider olarak 1. Lige çıkmıştı. Amedsopr’un 1. Lige çıkması 10 yıllık hasreti sona erdirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum