İstanbulspor Diyarbakır’ın fenomen ismini paylaştı!

İstanbulspor Diyarbakır’ın fenomen ismini paylaştı!
 Muhabir
İstanbulspor Kulübü, Amedspor maçı sırasında çekilen bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta objektife takılan Sakızcı Memo’nun ‘yenilgi üzüntüsü’ dikkat çekti.

AMİDA HABER - TFF 1. Lig’de mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazartesi günü İstanbulspor’u konuk etmişti. Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

İstanbulspor paylaştı

İstanbulspor, maç sırasında saha içinden çekilen bir fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın arka planında Amedspor tribününde oturan Diyarbakır fenomeni Mehmet Kızılay (Sakızcı Memo) objektiflere takıldı. Amedspor'un 1-0 yenildiği maçta üzgün olduğu görülen Sakızcı Memo’nun fotoğrafına yorum yağdı.

amedsporrr-001.jpg

‘Kral düşünceli ve üzgün’

Bir kullanıcı Sakızcı Memo'nun görüntüsü için, İstanbulspor’un Amedspor maçı ile ilgili bir paylaşımı, “Tribünlerde tanıdık bir isim: Kral düşünceli ve üzgün” ifadesini kullandı.

amedspor112.jpg

Başka bir kullanıcı ise "Bırakmadılar yaşayalım..." Sakızcı Memo'ya destek verdi.

Amedspor İstanbulspor maçı

amedspor-istanbulspor.jpg

Amedspor, Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında sahasında karşılaştığı İstanbulspor’a 1-0 yenildi. İstanbulspor’u sahasında ağırlayan Amedspor müsabakadan 1-0 yenik ayrıldı. Trendyol 1. Lig’de önümüzdeki hafta Sakaryasporla karşı karşıya gelecek olan Amedspor'un Ligde 1 puanı bulunmakta.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.